Followers

Wednesday, April 21, 2010

nieuw terras in de tuin

We hebben een nieuw terras in de tuin, bij zowel het grote terras bij de openslaande deuren als het kleinere terras achter in de tuin zijn de klinkers die er lagen vervangen door Chinese hardsteen zie ook http://www.borgmanvanempelen.nl/.

Het is heel erg mooi geworden, we gaan nog wel opzoek naar een nieuwe tuinset voor op het grote terras, de stoelen die er nu staan komen op het kleinere terras, daar staat ook de tafel die bij deze set hoort. Hier willen we zo'n lounge setje.



halloween in disney oktober 2009

Hieronder een boekje gemaakt voor de foto's van ons laatste Disney bezoekje in oktober 2009. We waren daar voor de 9e keer, en deze keer voor het eerst in Hotel New York. We hadden een erg leuke kamer met zicht op Lake Disney en omdat de kamer op de begane grond was ook nog een soort van tuintje.

Het boekje is gemaakt van dun karton bekleedt met halloweenpapier. Het idee had ik gezien op internet, zie link onderaan.

De envelopjes, toverketel,toverspreukenboek en doodskist zijn gemaakt met de cricut, net als de spin,het spinneweb, de vleermuis en het hekje op de voorkant.

De vorm van het boekje is ook van de cricut (wild card, de huizenkaart)maar dan uitgesneden van dun karton.

De pootjes en het kopje die af en toe in beeld zijn, is Snowy 1 van onze 3 poezen die het zeer interessant vond en de lintjes en de plastic spin probeerde te pikken ;_)




















http://www.youtube.com/watch?v=8_dupCRuj5U&feature=related

kerstmarkt

Ik loop een klein beetje achter de feiten aan, ik weet het. Maar het is er gewoon nog niet eerder van gekomen om dit op mijn blog te zetten.

We zijn vorig jaar november in Valkenburg naar de kerstmarkt geweest in de Gemeente grot en in de Fluwelen grot. Daar heb ik dit boekje van gemaakt.

Ik heb de vormen uitgesneden uit diepvries pizza dozen en beplakt met kerstpapier, daarna met de BIA ingebonden (dat was nog en heel gedoe met al die verschillende vormpjes).